Monday, December 2, 2013

Kisah hari minggu


*Bagel salmon Coffee Bean ni mmg sumpah sedap, sapa sapa peminat bagel mahupun peminat salmon, disarankan untuk mencoba*


Hai cam malas je nak update, cam malas je nak taip, cam malas je nak pikir. Tapi update juga barang sepatah dua kata pun jadik la. Weekend aritu tak kemana mana, balik PD duk umah diam diam, adik ajak pi karok pun gua tak terpergi, rerupanya badan sudah demam, fatut la takde feeling nak nyanyi. 

*Macam ada feeling feeling nak beli baju ini, tapi feeling je la, beli nya tidak, ater dalam mode berjimat cermat (bkn bererti nak naik pelamin dalam waktu terdekat ke hapa yer, dont get me wrong). Nanti dah kaya, gua borong sepoloh lai, huh*

Kak tin ngan nok gemok ada la di pd sana, tapi harap maap la kengkawan, saya tak terlayan kerna pala cam tingtong akibat makan obat. mmg dua hari tak kemana, sehingg petang ahad tu pun kluar pi beli goreng pisang saja. 

*Muncong muncong main PSP, masa ni ko cakap la apa pon, takde dia heran kannya, wat derk je*

*Di malam yang sepi tetiba tingin nak makan megi asam laksa, so masak, tapi gagal, kekdahnya air banyak sangat, rasa tawar plak, masak megi pun failed, mmg la tak gheti memasak, k bye*

Farid kata: kehilangan kata kata nak naip, ajer pala otak kosonggg... kosonggg... kosongggg *sambil betulkan tudung pesen najwa latip.


2 comments:

lovelywa said...

ehh orang PD jugak ke??..sekampung kite ye..huhu

TiNiE said...

tapi kaktin dpt gak gorengpisang ittew. tq kemal :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis