Friday, May 17, 2019

Menaiki pelaminan di malam hari

Tajok jangan nak gempar sangat yer, bukan farit manzora yang menaiki pelaminan yer, farit manzora menaiki darah sajew, eh takde takde memain je. Pada beberapa bulan yang lalu, (matik la mmg dah lupa tarikh ia) adik perempuan kesayangan saya sudah menaiki pelaminan. makanya bertambah sorang lagi adik ipar saya.


Menikah nya di masjid telok kemang, majlis nya di seremban nun. Alhamdulillah smua nya berjalan lancar. Takde la masalah besau besau.

Mengerje kan bunga rampai

maap lah shila amzah, terpotong plak muka uolls

menandatangani memorandum

tak boleh bersila, acik dah gomok agaknya


tu bukan misai gue yer, tu kesan parut kejatuhan basikal. Harap maklum.Terima kasih pada yang hadir, makasih pada rafizi ramli dan umai, dan kak nana dan suami. Makasih lah pada makcik pakcik yang menolong juga sepupu sepapat juga. Pada adik, sila la menjalani tanggong jawab sebagai seorang isteri. 

Farid kata: yer yer nnt gue naiki plamin yer, tak penat ke asyik tanya je? masa jumpa raya tanya, masa jumpa lunch tanya, masa jumpa kat sogo tanya, masa jumpa kawan saya, anda pon tanya bila saya nak kawen pada kawan saya, konsen benar yer. bebasssssssssss

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis