Thursday, February 27, 2014

Ke Bandung kita mas 5: Factory outlet yang bisa buat kita jadi gilak


*Panas terik oh waktu ini*

Kalau ke Bandung tidak sah jikalau tidak ke Dago, dimana letaknya banyak factory outlet. Ada yang berkata, baju nya mahal mahal belaka, ada yang kata tidak berbaloi. Tapi bagi gue, sangat lahhhh berbaloi u know. Kat sini ada banyak kedai, so pilih je la nak masuk mana satu, rombongan nona nona masuk beberapa kedai, ada satu kedai ini, gue amat suka bangat sih. Baju nya murah kotttttt.

*Adakah eskrem di Bandung ini di panggil es lilin? yang penting jenama tuyul*

Memula cam kesini cam tak mo la beli pape, jenjalan je la, sekali terjebak nostalgia, terbeli jugak. Ok contoh yang murah la ek, cam Cardigan nak pi keje tu yang laki laki punya la. Kalau kat KL chap Padini lepas diskon dapat la rm69.90 kan? kalau kat sini chap Banana republic hanya IDR129,000 kurang lebih rm36 je! murah kan? so beli dua terus, tamak. (nanti ku eksen di blog ini sambil memperaga kan ia)


*kelas ko jah, pakai cantik cantik tapi berkaki ayam*

Ada gak yang few kedai cam tak best je, bukan apa, jenama jenama yang tak pernah dengar, pastu rege cam sama je kat KL, so kita abaikan, nona nona skalian membeli baju anak buah, baju anak anak, baju somi, baju anak buah. Kemal pulun tshirt topman, rege rm20 je kurang lebih. Mmg boleh jadik gila membeli.

Ok sambung..

Farid kata: satu entri, gambo tiga ketul, lantak la bai

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis