Monday, June 30, 2014

Kuantan 1: MS Garden Kuantan


*Makan nasik dagang dengan gulai telur, pelik? lantak lah lalala*

Okeh, sebelum mula berpuasa, kami kami ini berperancangan nak jalan jalan lah gamaknya. Ada gue, kemal, adik ngan shila. Kemana? ke Kuantan jawabnya. Kenapa pegi Kuantan? Sbb Shila ada dapat voucher hotel free. Tapi untuk bilik dorang berdua je la. Gue ngan kemal kenal lah bayo sewanya. Tolak dari PD dalam pukul 10 lebih gitu, pastu drive je stret masuk karak bagai. Benti isi minyak, makan tgh hari, pastu sambung lagik jalan. Jadi nya sampai Kuantan lam pukul 3 lebih. Tak laju tak perlahan, cam biasa biasa je.

*Pil Perancang*

Oh sambung balik kisah hotel tadi. Disebabkan gue ngan kemal kenelah booked bilik, so kemal booked bilik thru booking.com, dua malam Rm500++, pastu bila nak cek out jadi rm600++, rupanya booking.com tak kira gomen tax skali. Cam tipu je. So gue sarankan lenkali beli je ngan  Agoda. Untuk harga sedemikian dengan bilik yang diberi, gue rasa cam so so je la, takde la kagum ke apa. Tapi dalam benak hati masih lah berbisik, pehalnya mahal sangat ek. Giteww.

*Kat lobi ada promo Piala Dunia bagai*

*Jamban*

*Kawasan beradu*


*Kolam renang*

*Pandangan dari luar*

Bila Dah cek in, letak bag, lelap kejap pastu mandi manda, lalu bersedia untuk aktiviti seterusnya.
Sambung yo

Farid kata: Selamat Berpuasa, jangan terhisap rokok pula yer

1 comment:

aiin abd ghani said...

apakah rajin menghapdet blog pepagi buta?kehkehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis