Wednesday, December 7, 2011

Kijang Treasure Hunt 2011 part 2- Bersantai santan

*Cinta diahkir garisan, ziana zain, ning baizura, nora dan kanan sekali dessy (yg penyanyi pendek tu) **ini bukan kumpulan dikir barat*

Ok setelah berhempas pulas memerah otak juga keringat, sampai lah kami di cek point terakhir. Serah jawapan, pastu beli makanan sikit pastu ambil tulip seterus ke Lengend Cherating dan jalan lah. Gua sebilik dengan nok, choi dan salimi pula di sbelah. Tapi punya seksaan nyawa kerna bilik kami adalah paling hujung, jadi mengambil masa jugalah mahu berjalan dari lobi ke bilik.

Biliknya adalah biasa biasa aja, ekon takdak, bilik choi pula lampu tarak, agak terhapa hapa jua lah keadaan kepanasan disitu. Tukar baju, tukar seluar, keluarlah kami beramai ramai bersantai di tepi pantai. Bergambar sampai menonggeng nonggeng.

*tayang ketiak oi*


*menangis adriana lima tgk kaki gua*

*ada yang pelik gua pakai baju Domo, apa tak cukup langsi ke?!*

Selesai bergambar macam tak pernah jumpa pantai, bergerak lah balik ke bilik untuk mempersiapkan diri untuk makan malam. Semasa elok dah bersiap nak kluar makan malam, terus black out plak ada empat bangunan yang blackout. Kenapalah dengan Legend ini ?! serbis macam mengarut sungguh.

Farid kata: Tiket dah beli, skarang booked hotel pula

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis