Monday, May 7, 2012

Menaiki ATV untuk kali kedua

Smalam adalah kali kedua kami dan kami ber-atv, ahli anggota jemaah adalah, aku, nok, jijan, ikhwan, man dan norza. Pakej ini bernilai rm300/person. Bermula dari pukul 9am sehingga 2pm, masaklah ko nak bawak atv. meredah hujan dan segala. Trek kali ini adalah berkali ganda jauh dari trek yang pertama dulu gua try. Jadi cabarannya juga adalah berlipat kali ganda. Layan je la gambar, dah tak tau nak taip apo. one more thing: PERINGATAN: JANGAN KATA GUA POST MACHO JE DALAM BLOG, INI BUKTI GAMBAR GUA SELEKEH *sambil betulkan serban*

*dah tak pikir pasal gaung tu, pikir bila nak sampai*

*muka happy walaupun baru suku perjalanan*

*baru lepas meredah hujan*

*sesi taklimat*

*akibat lebih muatan inilah natijahnya*

*kenapa tunjuk 6? sukahatilah*

*Jijan tiada dalam kumpulan*

*sesi mencari pacat*

*hebat kak norza sampai terangkat tayar*

*tercengang tgk bukit nak daki*

*sesi taklimat lagi*

*selekeh macam orang tak siuman*

*memandu seperti ke pasar malam*

*ikat balik beg kuat kuat supaya tak terhumban*

*selesai dan bergambar di batu bersurat*

*mulakan perjalanan*

*Dihujung perjalanan*

*hentian pertama smua muka ceria, masuk hentian keempat smua muka tensi*

Gambar dah lintang pukang, tonggang langgang, tapi lu orang buat buat paham sahaja. Walaupun penat dan sakit disana sini, tapi pengalaman tersebut adalah amat bermakna. Sekian wassalam.

Farid kata: Skali dah kene blacklist jangan harap nak kluar dari senarai balik

4 comments:

mama-syira said...

Mahal gak eh? macam best je. tapi mesti sakit2 badan pastu. naik ni kalo syirah ke ipan dok belakang aci tak? ikat ngan tali bagi tak terbangun2

farikh said...

naik atv sambil mendera anak ? haiyooo mau kene gari pastu kak kekekeke

Kesuma Angsana said...

Tgk cam best je!

farikh said...

memang best, silalah mencubainya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis