Thursday, April 7, 2011

POM Wonderful Pomegranate


Last few month aku ada terbaca pasal POM ni kat mens health. Ia berupa 100% jus Pomegranate. Pastu lam website nya plak tulis boleh didapati kat cold storage. Gigih la aku seret maya ngan kak tin pi cold storage tapi tiada la pula. 

Smalam aku ke Bangsar Village mau beli Jus oren, elok je sbelah susunan jus oren ni ada POM. Automatik la bersinar sinar mata dan hati berbunga bunga trus capai, tapi menjadi lumrah sebelum beli kene la cek harga dulu. Kang di bantai beratus ringgit sebotol, terpaksa buat buat pitam kat kaunter pembayaran nak kaver malu.

Harganya bagi aku agak kurang munasabah la, RM19.90 sebotol. Dan botolnya tak de la besar mana. Tapi tak pe disebabkan aku dah telan liuq, konsep grab n pay di guna pakai. Mari berkongsi serba sedikit pasal POM ini yer.


  • +contain no added sugars, preservatives or colors
  • +are a good source of potassium
  • +are gluten-free
  • +are flash pasteurized to retain both flavor and nutrients
  • +are certified kosher




"Tapak tangan saya jauh lebih chanteq dari ini"

Its a good source of potassium. Jarang pun kita dgr pasal potassium kan. So pada korang korang yang ada duit lelebih tu, buleh la kasik terai air Pom ni. Aku sendiri dah beli tapi tak kesempatan mau minum laie. Selamat mencuba.

Info selebihnya korang boleh tgk disini -> POM Wonderful Juices

Pesanan farid: Zac Efron ngan Brad Pitt juga meminum air ini. "kau sangat feeling"

2 comments:

sufian.ghaffar said...

Delima ke wahhh my fav... sedap x

farikh said...

errr stakat komen ini ditulis, air tersebut belum diminum laie hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis