Thursday, April 21, 2011

Pop pop popmyberry



Before this aku guna bb, tapi disbb kan mengada konon dah boring, aku bagi adik pakai bb tu. then gegedik plak nak skin baru, survey punya survey online aku jumpa site ni POPMYBERRY  dalam site ni ada jual all type of skin for most of the bb model. So korang boleh pilih then boleh bayar thru mb2u sahaja. 


So ordernya ari Jumaat, maka sabtu ngan ahad kan org bercuti, then bila slasa aku cam terpinga pinga bila dapat parcel. Mmg langsung lupa, bila dipikio pikio balik baru tingat aku ada order ini skin. Harga skin adalah Rm18.00 campur Rm5.00 penghantaran jadiknya Rm23.00 sahaja. Kira murah la kut banding ko nak ke kedai fon pastu cari belek bagai berpeloh segala. Ni dah sampai trus depan muka pintu. So pada owner BB sila silalah yer. 

Pesana farid mengada ngada: Kalau HTC yang skrin besar tu best gak ek. *panggg...lempang diri sendiri*

4 comments:

sufian.ghaffar said...

woottt wottt nak tkr HTC ke huahua kantoi hehehe

farikh said...

errr errr errr alamak tu angan angan jerk hiks

J.M.R said...

HTC yg 7'' tu pon chare gk...;-p

farikh said...

JMR: yer benar, screen adalah besar dan clear gila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis