Thursday, April 14, 2011

Yeay! dapat cover ipad baru



Ok mungkin aku agak tehapa sikit, baru dpt cover leather ipad dah lompat lompat. Bukan apa sbenar this is a first time buying something from the net. Wah hepi gila la bila barang tu sampai, sign sign pastu terima kotak. Ok ekceli saya beli ipad leather cover ni dari NexxOne.com , dorang ada gak jual cover utk iphone4 yang menarik narik. Dalam masa tiga hari selepas membuat pembayaran anda sudah menerima barangannya.


So pilihan warna adalah tak banyak pon, ada merah ngan hitam je. Aku suspek kompeni ni cam baru je kut, sbb barang barang lam site tak berapa nak ada. Harga bendalah ni ada Rm111.79 termasok delivery. Tapi pasti lah aku bayar pakai paypal je. Sbenar memula nak beli kat ebay pastu cam previous case aku suh kawan aku beli cover macbook, skali sampai tak muat plak, naik hangen la satu badan.


Boleh tgk sini: NexxOne.com

Pesanan Farid: Jangan leka membeli ujung ujung tinggal beberapa posen je nanti, padan muka. 

2 comments:

sufian.ghaffar said...

wahhhh bestnyer merah tu colour fav hehehehe...

farikh said...

manyak ongggggg huahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis