Thursday, September 22, 2011

101 men looks


Sering kali seseorang mendengar orang-orang yang bertanya soalan yang sama sebelum bersiap sedia: yang baju yang patut saya pakai? Apabila variasi baju tidak begitu banyak, bermula di antara kemeja-t dan butang ke bawah, jika dilakukan dengan betul, seni membuat baju atau memakainya, seseorang itu boleh menjadi lebih rumit daripada apa yang seseorang mungkin berfikir. Bermula dari kolar untuk manset, baju seolah-olah satu perkara yang mudah tetapi sangat rumit.
Sesetengah orang mungkin bersetuju bahawa ini adalah kes dengan kebanyakan lelaki: cara mudah bagi menyembunyikan sebuah rahsia.
Pemilihan baju yang bersesuai sedikit sebanyak menonjolkan sesuatu perkara mengenai seorang lelaki, dan biar musim ini memberikan beberapa nasihat yang bijak dalam memilih satu yang betul.



Encik Casual: baju cek dan denim, cara yang paling mudah untuk memadan suai biarkan gorgeouness anda keluar. Sangat James Dean. Jangan lupa butvintage.


Sepadankan dengan button down anda untuk sepasang seluar eccentric. Gaya yang baru bersesuai dengan corak dan aksesori yang menarik.


Ya: penyokong gigi pada kemeja-t. Ia seperti cinta pertama. Seluar Slim di sekitar buku lali membiarkan but menjadi perhatian. Must have item of the season: Bryan Ferry. Bagaimana untuk rock dengan gaya


Setiap lelaki wajib mempunyai kemeja putih. Ia seperti little black dress bagi kaum wanita. Ia wajib ada didalam koleksi pakaian anda. Trend musim ini, kemeja putih tersebut sesuai dipadankan dengan 'fit jeans'. Jeans tersebut sedikit longgar dibahagian atas dan kecil di bahagian buku lali.

Good Luck!

6 comments:

sW33tdARLiNG said...

kau ikut tak tips ni?

farikh said...

Tali pengikat seluar tu je aku tak beli lagi

Rizzyanaphotography said...

waa .. lelaki saya suke lelaki yg berfesyen ! salam perkenalan , :) saya masih baru dan blog .. harap bole follow sy balik :D boleh bg pembakar semangat utk sy ! syg korang :P

farikh said...

Salam, insyaalah :)

Anonymous said...

as salamm...apa nama yg kita panggil utk yg pakai utk gantung seluar..arrr apa ya-tali pengikat seluar..

farikh said...

Salam, ia di panggil "suspenders"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis